Renovering af badeværelse

Trænger dit badeværelse til en renovering?

Vi, hos JT Murer ApS kan hjælpe dig med alt inden for renovering af badeværelse. Hvad enten badeværelset skal have den helt store tur, eller det blot trænger til en mindre opfriskning, ved vi, hvordan opgaven skal gribes an. Vores dygtige og faguddannede medarbejdere står for alt murer- og støbearbejdet. Her samarbejder vi især tæt med VVS’ere, elektrikere og tømrere, hvis det drejer sig om totalentreprise. Vi har flere års erfaring fra forskellige typer af renovering af badeværelse i området omkring Brande, Ejstrupholm og Ikast, og kan med garanti hjælpe med den rette løsning til din bolig.

Renovering af badeværelse i høj kvalitet

Vi har som professionel murer stort fokus på at dit badeværelse bliver præcis som du ønsker det. Vi ved, at en renovering af badeværelse er noget der er overvejet i lang tid og som er forbundet med en masse ønsker og drømme. Vi vil i samarbejde med dig finde en fornuftig løsning, der er en kombination af dine krav og ønsker og vores faglige viden.

Rådgivning i øjenhøjde

Går du med tanker om renoverering af badeværelse, men ved ikke, hvordan du skal gribe det an? Vi står gerne til rådighed med vores erfaring og ekspertise, hvis dette er ønsket. Vores rådgivning bygger på erfaring fra de efterhånden mange badeværelsesprojekter, vi har udført gennem årene, hvilket sikrer en holdbar løsning. Der tages afsæt i dine tanker og idéer, hvorefter disse kombineres med vores faglige viden og kreativitet. Vi kan varetage både simple som mere komplicerede variationer, når det kommer til renovering af badeværelse.

Skal vi hjælpe dig med en renovering af badeværelse?

Hvis du leder efter en kompetent samarbejdspartner til renovering af badeværelse, eller har spørgsmål vedrørende vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om din opgave, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 22 21 84 53 eller skrive en mail på info@jt-murer.dk.

Vi har megen erfaring med renovering af badeværelse i området omkring Brande, Ejstrupholm og Ikast.

Har du problemer udvendigt, kan vi også hjælpe. Vi har mange års erfaring med vandskuring af facader, og hjælper gerne dig.