Renovering

Renovering kan være mange ting, og står du over for en uoverskuelig husrenovering, eller blot en renovering af børneværelset, er det begge opgaver vi kan løse – både indvendig og udvendigt.

Vi samarbejder med VVS, malere, smede, elektrikere og tømrer, og kan derfor også tilbyde totalentrepriser på alt renovering. Dette er ofte en fordel i de situationer, hvor renoveringen starter ud med total nedrivning, da samarbejdet mellem de forskellige håndværkere bliver mere effektivt, og derved oftere et bedre resultat.

Selv vil vi stå for alt murer- samt støbearbejde (herunder fliser, vægfinish, nye vægge, nedrivning, støbning af gulve etc.), og vil derudover sørge for alt kontakt og planlægning, så du ubekymret får det resultat du ønsker.

Har du allerede gang i dit renoveringsprojekt, men mangler du fliserne på badeværelset eller i baggangen, hjælper vi også gerne med opgaven. Ingen projekter er for små eller for store, så hvis du mangler råd eller uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Læs mere om vores renovering af badeværelse her.